Εκδηλώσεις 2014

3ος Διαγωνισμός Σκοποβολής

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ο διαγωνισμός σκοποβολής με αεροβόλα όπλα έγινε θεσμός πλέον στο Τροβάτο. Αυτό το επιβεβαιώνει η μεγάλη συμμετοχή των Τροβατιανών όλων των ηλικιών αλλά και ο ανταγωνισμός που υπήρξε μεταξύ των διαγωνιζομένων. Μέσα σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα στην πλατεία Των Αγίων Θεοδώρων οι….
….στόχοι στήθηκαν και οι σκοπευτές (130) άτομα αφού πρώτα έδωσαν τα ονόματά τους στην  γραμματεία ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και τα προσόντα τους ώστε να βρούν τον στόχο και να κερδίσουν ένα μετάλλιο και το κύπελλο.

Νικητές ήταν οι εξής:

Από τους άντρες οι Ζιώγας Φώτης

από τα αγόρια ο Κατσιαούνης  Κώστας  και  Κωστίκος Δημήτρης  και  από τις γυναίκες και τα κορίτσια η Μαργώνη  Δήμητρα ήταν με την καλύτερη βαθμολογία.

Η ισοβαθμία των Ζιώγα Φώτη και Κατσιαούνη Κώστα τους οδήγησε σε ‘’μονομαχία’’και διαγωνίστηκαν οι δυο τους με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Ζιώγας Φώτης.

Στην απονομή του κυπέλλου και των μεταλλείων ο Ζιώγας Φώτης λέγοντας ότι’’ ήταν άνισος ο αγώνας μεταξύ εμού και του Κατσιαούνη , θεωρώ πως νικητής είναι ο Κώστας και του παραδίδω το μετάλλιο και το κύπελλο δίνοντάς του πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθειά του..

Η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδι σε μια λαικοδημοτική βραδιά που μας

πρόσφερε ο DJ του συλλόγου μας  Μαργώνης Σάκης. Ήταν  μια καταπληκτική βραδιά που όσοι παρευρέθηκαν (300) άτομα το χάρηκαν και γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε πολύ  τον Μαργώνη Βασίλη του Θεοδώρου που πρόσφερε την όλη οργάνωση της εκδήλωσης της  σκοποβολής και τον Μαργώνη Σάκη για τις θαυμάσιες μουσικές επιλογές .