Εκδηλώσεις 2016

1ος αγώνας δρόμου στο Τροβάτο

Pinterest LinkedIn Tumblr

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Τροβάτο αγώνας δρόμου 1200 μέτρων.

Μια νέα εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογοςΤροβατου, θέλοντας να δώσει το μήνυμα πως πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας τον αθλητισμό…
Πως ο αθλητισμός πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους μας μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές κάθε ηλικίας από κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες.
Λόγω των έργων στον δρόμο προς το μοναστήρι της Παναγίας Τροβάτου η εκίνηση έγινε από την αρχή του δρόμου και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Εκεί στήθηκε το τραπέζι και ένας ένας από τους συμμετέχοντες δήλωνε το όνομά του στη γραμματεία και ‘επερνε το δικό του νούμερο συμμετοχής.

Αφού τελείωσε αυτή η διαδικασία χωρίστηκαν σε γκρούπ και δίνονταν η εκκίνηση.

Πρώτα έτρεξαν τα μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια που αγωνίζονταν τα μεν αγόρια για τα αγόρια και τα κορίτσια για τα κορίτσια. Στην μέση της διαδρομής υπήρχε ένα τραπέζι με νερά που δίνονταν στους αθλητές να ξεδιψάσουν και να συνεχίσουν την πορεία τους πέρνοντας έτσι μια ανάσα δροσιάς.

Κατόπιν έγινε η εκκίνηση των αγοριών και κοριτσιών με τη διαδρομή αυτή να έχει αρκετό ενδιαφέρον λόγω της ηλικίας και ήταν συναρπαστικός.

Τέλος έγινε η εκκίνηση των μεγαλύτερων ηλικιών σε άντρες και γυναίκες με αρκετό γέλιο στον τερματισμό τους.

Ο τερματισμός έγινε στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων με θερμό χειροκρότημα από τους θεατές και αθλητές.

Ο ταμίας του συλλόγου Καραγεώργος Σταύρος μοίρασε σε όλους όσους αγωνίστηκαν αναμνηστικά για την συμμετοχή τους στα οποία έγραφε το ονομάτεπώνυμό τους για αυτή τη συμμετοχή και σε αυτούς που τερμάτισαν πρώτοι δώθηκαν μετάλεια και κύπελα.

Πρώτοι τερμάτισαν από το 1ο γκρούπ των μικρών παιδιών:
Από τα μικρά κορίτσια ..Γεωργίου Αγγελική

Από τα μικρά αγόρια…Παπαδόπουλος Δημήτρης

Πρώτοι τερμάτισαν από το 2ο γκρούπ των μεγάλων παιδιών: 
Από τις κοπέλες…Παπαδοπούλου Βασιλική

Από τα αγόρια…Κελεπούρης Θεόδωρος

 

 

 

 

 

 

Πρώτοι τερμάτισαν από το 3ο γκρούπ των ανδρών και γυναικών:
Από τις γυναίκες…Χαρδαλιά Γιάννα

Από τους άντρες…Μαργώνης Ευάγγελος.

Και αυτή η εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία χάρη στην μεγάλη συμμετοχή και προσπάθεια.

Αξιοσημείωτο είναι οι προσπάθειες των συγχωριανών μας με την μεγαλύτερη ηλικία που έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου που έβαλαν κάτω αρκετούς νεώτερους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους φωτογράφους Παπαδόπουλο Χρήστο και Παπαδόπουλο Κώστα που κάλυψαν και αυτή την εκδήλωση με κάθε μέσο και τρόπο στήνοντας κάμερες σε αρκετά σημεία της διαδρομής αλλά και ανεβασμένοι σε καρότσα αγροτικού ώστε να καλύψουν όλες τις διαδρομές.

Το μεγαλύτερο κέρδος και από αυτή την εκδήλωση είναι η φοβερή παρουσία της νεολαίας που είναι εδώ παρόν αλλά θέλει βοήθεια και στήριξη στις προσπάθειες τους.