Εκδηλώσεις 2015

Πεζοπορία στα ξύλα του Κόκκαλη

Pinterest LinkedIn Tumblr

Με το σύνθημα ‘’ η ζωή στο χωριό χωρίς περπάτημα στη φύση δεν γίνεται’’, πραγματοποιήθηκε η 2η εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού, με πεζοπορία στα ξύλα του Κόκκαλη.

Την Τετάρτη λοιπόν 5 Αυγούστου 2015 αρκετοί χωριανοί κάθε ηλικίας με αφετηρία την πανέμορφη πλατεία των Αγίων Θεοδώρων ξεκίνησαν με προορισμό τα ξύλα του Κόκκαλη. Πάνω από 55 άτομα μικροί και μεγάλοι ευχαριστήθηκαν αυτή την θαυμάσια βόλτα μέσα στη φύση.

Για άλλη μια φορά η Τροβατιανή νεολαία έβαλε την σφραγίδα  της με την ζωντάνια της αλλά και οι μεγαλύτεροι με την εμπειρία και την ξενάγηση ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. Η μεγάλη έκπληξη όλων μας ήταν καια η συμμετοχή του νεώτερου σε ηλικία Δημήτρη που αν και σε ηλικία τριών ετών δεν το έβαζε κάτω και περπάτησε στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.

Φυσικά και ο φωτογράφος του συλλόγου Παπαδόπουλος Χρήστος ήταν εκεί κάνοντας για ακόμη μια φορά το καθήκον του και τη δουλειά του όπως μόνο αυτός ξέρει και τον ευχαριστούμε.

Και του χρόνου να σμίξουμε και πάλι στο αγαπημένο μας χωριό, να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα και άλλες φυσικές ομορφιές του χωριού μας.