Χαιρετισμός

Καλώς ήλθατε στο Τροβάτο Ευρυτανίας

Pinterest LinkedIn Tumblr
Αγαπητοί χωριανοί, φίλες και φίλοι,
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας.
Φιλοδοξία και καθήκον του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου μέσα από τούτη την ιστοσελίδα είναι να μεταδώσει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας, καθώς και να μάθουν οι νεότερες γενιές για τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τον τόπο τους, τον τόπο των προγόνων τους που έχει μεγάλη ιστορία.
Ως Σύλλογος πιστεύουμε ότι είναι χρέος όλων μας να δώσουμε στα παιδιά μας στόχους και οράματα για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία τούτης της ιστοσελίδας θα συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επίτευξη αυτού του σκοπού.
Μέσα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφοριακά στοιχεία που αφορούν την ιστορία του τόπου μας, τη λαογραφία του χωριού μας, την κοινωνική ζωή των Τροβατιανών, πάρα πολλές φωτογραφίες – από τις πιο παλιές, αλλά μέχρι και τις πιο πρόσφατες -, καθώς επίσης και όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν το πανέμορφο χωριό μας, το Τροβάτο.
Η χαρά μας θα ήταν πολύ μεγάλη να ανοίξουμε μέσα από τούτη την ιστοσελίδα ένα παράθυρο επικοινωνίας με όλους τους συγχωριανούς μας από όλη την Ελλάδα, αλλά και με τους συγχωριανούς μας από το εξωτερικό, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έναν μεγάλο κρίκο επικοινωνίας, που τώρα με τις συνενώσεις των Δήμων τον έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά και να τον ισχυροποιήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.
Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, αλλά και τις παρατηρήσεις σας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε αυτή την ιστοσελίδα και να γίνει ένα ουσιαστικό μέσο προσέγγισης και επικοινωνίας και μια καλή πηγή αντικειμενικής πληροφόρησης και ενημέρωσης για τον κάθε επισκέπτη.
Καλή πλοήγηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου