Εκδηλώσεις 2018

Ζωντανός διαγωνισμός παραδοσιακής πίτας με γάστρες 2018

Pinterest LinkedIn Tumblr

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στον Κάτω Μαχαλά και στον προαύλιο χώρο του ναού του Αγίου Δημητρίου, έγινε ο 3ος ζωντανός διαγωνισμός παραδοσιακής πίτας με γάστρες.

Συγκινητική ήταν η παρουσία αρκετών χωριανών στην εκδήλωση αυτή, αλλά δεν υπήρχαν πολλές συμμετοχές από τους διαγωνιζόμενους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που διαγωνίστηκαν και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην κουζίνα και έφτιαξαν τις θαυμάσιες πίτες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή που αφού δοκίμασαν από τις πίτες των διαγωνιζόμενων, βαθμολόγησαν τα έργα τους. Μετά την βαθμολογία απονεμήθηκαν τα έπαθλα που ήταν από μια ποδιά προσφορά του συλλόγου. Στο τέλος πέρασαν όλοι και πήραν από ένα κομμάτι από τις πίτες των διαγωνιζόμενων αλλά και από τις πίτες που πρόσφεραν αρκετές γυναίκες Τροβατιανές για την εκδήλωση. Φυσικά μετά ακολούθησε χορός αφού και πάλι ήταν παρόν ο Σάκης Μαργώνης με τα ηχητικά του που στήριξε για μια ακόμη φορά την εκδήλωση.