Εκδηλώσεις 2007

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το Τροβατιανό αντάμωμα πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας στην πλατεία των Αγ.Θεοδώρων το Σάββατο 4 Αυγούστου 2007 . Ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή ατόμων σε εκδήλωση του Συλλόγου μας μέχρι σήμερα πάνω από 900 άτομα παραβρέθηκαν . Οι προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. του  Συλλόγου  που δούλεψαν ακούραστα για την προετοιμασία της εκδήλωσης απέδωσαν ….

… Ήταν φανταστικό και συνάμα συγκινητικό ένας τόσο μεγάλος αριθμός Τροβατιανών , κάθε ηλικίας από παππούδες μέχρι δισέγγονα έδωσαν το παρόν. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή και η υποδειγματική εξυπηρέτηση από την υπαίθρια ψησταριά ήταν   άψογη

Η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής που ο Σύλλογος διέθεσε δωρεάν για αυτή την βραδιά ανέβασε γρήγορα  το κέφι και ο χορός που ξεκίνησε νωρίς τελείωσε τα χαράματα της Κυριακής . Σε αυτόν τον ξέφρενο από κέφι και δυναμισμό χορό καμαρώσαμε τόσο τα 22 παιδιά που αποτελούσαν το χορευτικό  ντυμένα με παραδοσιακές ενδυμασίες όλα παιδιά από το χωριό μας  , όσο και το σύνολο των χωριανών και φίλων μας κυρίως νεώτερης γενιάς που κυριολεκτικά ξεφάντωσαν.

Συγκίνηση προκάλεσε σε όλους μας ο χορός του αιωνόβιου συνταξιούχου ιερέα μας του σεβαστού Παπά Πέτρου Νταλλή . Ευχάριστη έκπληξη η ρίψη βεγγαλικών που φώτισαν τον έναστρο  Αυγουστιάτικο Τροβατιανό ουρανό .

Στη γιορτινή μας βραδιά έδωσαν το παρόν ο νυν Βουλευτής Ευρυτανίας Καρανίκας Ηλίας , ο τότε Βουλευτής μας Τσιαμάκης Δημοσθένης , οι Αντινομάρχες Ευρυτανίας Χρυσικός Δημήτριος και Τσιώλης Δημήτριος , ο Δήμαρχος Αγράφων Μπούρας Χρήστος ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό δήλωσε πως θα συνεχισθούν οι τσιμεντοστρώσεις εντός των οικισμών του χωριού μας , καθώς και ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την επέκταση της ασφάλτου από το Πετρίλο μέχρι τουλάχιστον τα Τρία Σύνορα .

Επίσης παραβρέθηκαν ο πολιτευτής Μπομπουλής Κων/νος , ο Νομαρχιακός σύμβουλος  Ευρυτανίας Ζήκας Δημήτριος , Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Καμαρέτσος , ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Παρθένης Πέτρος ,ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων Μιχόπουλος Ευθύμιος , οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Θηβών  Γουρνής Ιωάννης (ο οποίος εκ μέρος του Δήμου Θηβών δήλωσε ότι θα προσφέρει στο σύλλογο 500,00 ευρώ)  , Δήμου Σχηματαρίου Κόκκαλης Νικόλαος , Χόντζιας Ηλίας και Βρούβας Σπυρίδων , Δήμου Αγράφων Χαλιμούρδας Δημήτριος και Τσιώλης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Τροβάτου  Ντάλλης Λάμπρος οι πρόεδροι και μέλη  των Πολιτιστικών  Συλλόγων  Πετριλιωτών Καραμπάς Στυλιανός  , Αγράφων Γατής Λάμπρος , Δένδρου Σωτηρίου Δημήτριος, Κουστέσας  Στούμπος Ιωάννης και ο εκπρόσωπος Πανευρυτανικού  Συλλόγου Νταλλής Σταύρος

Χωρίς αμφιβολία τα ανταμώματα του Συλλόγου μας πάνε από το καλό στο καλύτερο .

Του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερο.